3 kérdés 3 válasz: bemutatkozik Benis Aranka kineziológus

Nov 28, 2023

Milyen lelki támogatást tudsz nyújtani olyan embernek aki kész változtatni táplálkozási szokásain legyen szó akár fogyásról vagy hízásról?

Testeddel, önmagaddal való kapcsolatod a benned lévő gondolatok, hitrendszerek, megtapasztalt élmények összessége. Akár fogyásról, akár testtömeg növelésről legyen szó, meg kell vizsgálnunk, hol, mikor ért olyan érzelmi sérülés, sérelem, ami nem engedi, hogy abban a testben élj elégedetten, amiben örömöd leled. Kiteljesedve, elfogadva önmagad, szeretettel nézve a tükörbe. Ebben a folyamatban, lelki feltárásban leszek melletted közös munkánk során.

A lélek milyen tünetekre képes  ha nem érzi otthon magát a testben?

A lélek fájdalma képes a testet megnövelni, ilyenkor beszélhetünk a túlsúlyról. Védelmet képez a nagy testtömeg, legyen szó érzelmi bántalmazásról, kishitűségről, önbizalomhiányról. Például: Nagy testtömeg: "ne gyere közel hozzám, ne bánts, védem magam a nagy pocakommal" és/vagy "Súlyos egyéniséggé akarok válni, mert nem ismertek el". Fogyás, kis testtömeg: "kisgyerek akarok maradni, mert akkor gondoskodtok rólam" és/vagy szexuális abúzust megélt, megszégyenített személyek esetében "nem eszem, nehogy látszódjon, hogy Nő vagyok, mert akkor újabb bántalmazás ér".

Milyen csodákra képes a szellem, ha megtörtént a test és lélek egységének az egyesülése?

A feltárt érzelmi sérülések hatására megérkezik a megértés, hogy mi miért történt az életedben és miért vált a tested olyanná, amivel nem vagy elégedett, nem vagy benne boldog, egészséges. Ha megvan a felismerés, ezzel együtt felszínre kerülnek a gátló hitrendszerek, ezeken pedig nagyon szépen lehet változtatni. Átírhatod, átírjuk. A megváltoztatott gondolatok, hitrendszerek hatására és az azt követő módosult cselekedeteid által, a szellemed elindít egy másik programot Benned, aminek hatására a testedben zajló folyamatok elindulnak a tested, lelked, szellemed egysége felé.

Jutalmad egy egészséges, fitt, energikus, fiatalságát megtartó, kiegyensúlyozott, testben-lélekben-szellemben összhangban élő új személyiség megélése!

Image Team Sophie Moore Blog - Nutritionist X Webflow Template

Sophie Moore

Nutritionist

Enim mi pharetra neque proin dic tellus orci sapien nterdum tristique venenatis  lorem enim sollicitudin.

Follow me:
Take a look at our plans:
Vitaminfeltöltő program

Készen állsz az első lépésre?