Casarecce tészta csicseriborsóból házi fenyőmagos zöld pesztóval és parmezán sajttal

Ebéd ötlet jöhet?🥰😁👌

Casarecce tèszta(nàlam most csicseriborsóból)
hàzi fenyőmagos zöld pesztoval
hosszan érlelt parmezán sajttal!

Ha marad másnapra olívaolajjal locsold meg fogyasztás előtt!🤩💯

Valaha (és még most is) házilag is készítették a mindenre elszántak, mint ahogy az az elnevezéséből is származtatható. A kereskedelmi forgalomba szánt Casarecce tésztát nem kötőtű segítségével formázzák, hanem gépsoron, S alakú nyomóformán át extrudálják. A kommersz példányok teflonos, az igényesebb (és egyben drágább) példányokat pedig bronz nyomóformán készítik. Eredetileg Szicília az őshazája, de széleskörben elterjedt és nagy népszerűségre tett szert egész Dél-Olaszországban is.

Az S alakú keresztmetszete a tésztának kiválóan alkalmas bármely tészta szósz megtartására a könnyedebbektől kezdve a darabosabb szószokig bezárólag. Használható sült tésztákhoz is.

Ebèdre✅kivàló,gyors ès táplàló!
Gyerekbaràt✅
Csicseriborsó vàltozata 47g szénhidrát 100g-glutènmentes✅
Búzàból kèszítve 78g szènhidrát 100g-ban
glutènt tartalmaz❌

Szerintem legyen csicseriborsóból.☝️

#egeszsegeseletmod #egeszsegestaplalkozas #avitaminoslány #olvassatokcímkét #eddmagadboldoggá
Image Team Sophie Moore Blog - Nutritionist X Webflow Template

Sophie Moore

Nutritionist

Enim mi pharetra neque proin dic tellus orci sapien nterdum tristique venenatis  lorem enim sollicitudin.

Follow me:
Take a look at our plans:
Vitaminfeltöltő program

Készen állsz az első lépésre?