Padlizsános burgonya gratin olívabogyóval és parmezánnal

September 12, 2025

Húsmentes ebéd hétvégére jöhet?💥💥Vegetáriánus üzemmód.✨

6 nagyobb burgonya
2 db padlizsàn
4 ek.magozatlan olívabogyó
10dkg frissen reszelt parmezán vagy grana padano
só,bors,olívaolaj,

✅ A burgonyákat főzd meg félig majd karikázd fel.
✅ A padlizsánt vágd fel kockàra és pirítsd meg olívaolajon.
✅ Adj hozzá zúzott fokit és sót meg borsot
✅ Rakd egy tűzálló edénybe szeleteled bele az olívabogyót és mehet rá a reszelt sajt-
Sütőben 210fokon 20perc-amíg össze nem sül-és nem lesz aranybarna a teteje-

Hogy kinek?
Mindenkinek 😃 kicsinek-nagynak 🥰

✅ Gluténmentes

Hogy finom?
Nagyon🌟🌟🌟🌟🌟

Még több recept?
Kövess be😘

#vitaminoslàny #mozognijó #hozzáadottcukornélkül #vitaminok #egészségesélet #tinédzserekkelazélet #egészségestáplálkozás #bánjjólmagaddal #glutenfreefood #recept #funkcionálistáplálkozás #lovemylife #egeszseges #testépítés #lactosefree

Image Team Sophie Moore Blog - Nutritionist X Webflow Template

Sophie Moore

Nutritionist

Enim mi pharetra neque proin dic tellus orci sapien nterdum tristique venenatis  lorem enim sollicitudin.

Follow me:
Take a look at our plans:
Vitaminfeltöltő program

Készen állsz az első lépésre?