Kacsamell sütőtökpürével és édesburgonya ropogóssal

May 16, 2025

Készültök,vásároltok,terveztek!⭐️🎄⭐️🎄⭐️😇🎁
Egy jó kis karàcsonyi kacsarecept?
Gluténmentes✅
Laktózmentes✅

Kacsamell sütőtökpürével édesburgonya ropogóssal,aszalt vörösáfonyával😋😋😋

A kacsamell elkészítése mindenhol más.
Én 3-4 órán át zsírban konfitálom(sütőben 160 fokon zsírjában hagyom készülni,utàna pirítok rá felső rásütéssel 230fokon fedő nélkül)
nézned kell,mikor lesz ropogós.
Kacsára sóés bors,ami jól illik hozzá az a rozmaring!
Van aki fordítva csinálja először a bőrét forró serpenyőben ropogósra süti,majd mehet a sütőbe!Ahogy szoktátok,szabad a választás!🥰

A sütőtök bekerül a sütőbe a kacsa alatt egy külön tepsibe feldarabolva sül!😋Kb.40 perc

Az édesburit apró kockára vágod és mehet az air-fryerbe 30percre 200fokon.
Ne aggódj nem mindig lesz sötét,sült színe de ropogni fog és most itt ez a lényeg!😋

A sütőtököt turmixgépben a kacsa sütésében használt zsírból 2-3 evőkanál - pürévé habosítod.Só lehet hogy kelleni fog!

Majd tálalod!😋😋😋
Másnap is fogyasztható!
Vörösáfonya termelői piacról -cukrozatlan-
Aszalt szilvával is helyettesíthető-

Vigyàzat!!!!!☝️☝️☝️
Nagyon finom❤️

Image Team Sophie Moore Blog - Nutritionist X Webflow Template

Sophie Moore

Nutritionist

Enim mi pharetra neque proin dic tellus orci sapien nterdum tristique venenatis  lorem enim sollicitudin.

Follow me:
Take a look at our plans:
Vitaminfeltöltő program

Készen állsz az első lépésre?